dijous, 31 de març del 2022

COL.LABORACIÓ AMB EL FESTIVAL PÍNDOLES (BCN)


El grup de 2n de Batxillerat d'Arts Escèniques tenim la sort de poder col.laborar i participar en el Festival Píndoles 2022 al Castell de Montjuïc a Barcelona. Serem l'únic grup no professional. Això ha estat gràcies a la col.laboració de l'organització del Festival amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu i gràcies a l'interès pedagògic que mostren. Estem gaudint del mentoratge d'una dramaturga i directora professional, la Sílvia Navarro, per escriure la nostra pròpia píndola i posar-la en escena. Hem fet unes quantes sessions online (foto) i treballarem amb ella en dues sessions presencials a l'institut. 

Podreu veure aquesta píndola al teatre de Sant Feliu de Guíxols (14 de Maig) i al Festival Píndoles al Castell de Montjuïc de Barcelona (10 de juny), juntament amb les altres píndoles que presenten els grups professionals. D'altra banda aquesta píndola formarà part de tot l'espectacle que presentarem al Teatre de Sant Feliu (22 d'abril). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS SET CÉRVOLS   El 14 de maig els alumnes de 1r d'ESO de l' optativa Arts  Escèniques van anar a actuar a l'Escola Gaziel per ...